eFirme.ro - prima pagina
  Utilizator - neinregistrat Inregistrare - inscrie o firma gratuit  
Firme Produse Servicii Licitatii Afaceri Joburi Webdirector
  Afiseaza

Spiridus - Terapia Mileniului IIIProduse vizitate Produse favorite


Producator: Romania

430RON +45RON/accesorii

 detalii TERAPIA ELF - SPIRIDUS,

VEGHEAZA LA SANATATEA FAMILIEI DUMNEAVOASTRA,

TERAPIA MILENIULUI III

- Succes garantat, bucurie imensa;
- Singurul aparat terapeutic aprobat de Ministerul Sanatatii / aprilie 2005
- Spiridus este Terapeutul Dumneavoastra oriunde si oricand va lasa puterile;
- Cea mai buna si inteleapta investitie in sanatatea familiei dumneavoastra;
- Termen de utilizare NELIMITAT
- Gatantia lui este de 2 ani;
- Livrarea imediata, la comanda clientului;

A fi sau a nu fi diabetic - articol publicat in Libertatea.

Diabetul ne-a integrat in Europa.
Suntem in top alaturi de nemti, care au 4 milioane de suferinzi la o populatie de trei ori mai mare decat a Romaniei.
Se spune ca este boala oamenilor dulci, dar de cele mai multe ori se declanseaza pe fondul unor depresii sau socuri emotionale.

Alimentatia plina de E-uri, abuzul de medicamente reprezinta de asemenea un risc enorm. Multi se duc la doctor pentru o migrena sau insomnie si odata cu medicatia primesc si un diabet.
Tratamentul cu insulina pentru mentinerea glicemiei in parametrii normali s-a crezut ca rezolva problema, dar o si agreaveaza, atrofiind functiile pancreasului.
Sunt diabetici care prin dieta isi asigura o valoare optima a glicemiei si cu toate acestea starea lor de sanatate sufera o deterioare constanta. Circulatia sanguina se prabuseste, sunt afectate vazul, simtul tactil, iar starea psihica devine din ce in ce mai labila. Ce este de facut sau daca este ceva de facut?
Terapia ELF (Extremely Low Frequency) lansata pe plan mondial in secolul al XX de aparatura romanului Vasile Robescu Magnetodiafluxul, a avut un rol deosebit de important in mentinerea starii de sanatate a romanilor in perioada comunista. Ea si-a demonstrat eficienta in situatii din cele mai diverse. Insomnia, nevrozele, durerile articulare, artrita, osteoporoza, afectiunile cardiovasculare, circulatia sanguina deficiatara, disfunctiile sexuale, afectiunile ginecologice, tulburarile endocrinometabolice, adica tot ce incepe sa insoteasca un bolnav de diabet sunt ameliorate, multe din ele vindecate.
Prin actiunea pulsurilor electromagnetice de foarte joasa frecventa au loc modificari energetice la suprafata celulelor biologice ce duc la activarea schimburilor prin membrana, cresterea vascularizatiei si intarirea sistemului imunitar. Cat de importante sunt aceste lucrari pentru un bolnav de diabet numai el stie. Intensificarea metablismului celuar reda si sansa ca celulele pancreatice sa creasca productia de insulina in organism si astfel sa fie redusa glicemia.
Toate acestea au fost demonstrate de studiile facute in tara noastra de eminenti specialisti printer care Prof.Dr. Tr.Dinculescu, Dr. A. Macelariu si confirmate pe plan mondial.
Spiridusul, aparatul de fizioterapie care nu cantareste mai mult de 40 grame va aduce Terapia ELF acasa. Este sansa dumneavoastra de a fi din nou un om sanatos, iar diabetul o amintire tratat din timp si ameliorat cel vechi.

DIABETUL poate devenii o amintire, folosind terapia ELF cu aparatul SPIRIDUS; In cadrul companiei s-au inregistrat rezultate spectaculoase la persoana diabetica, si la toti utilizatorii aparatului; dupa 3 trei ani de folosire zilnica a acestui aparat s-a putut renunta la medicatie total in acest an; dar pe parcursul acestor ani s-a redus treptat medicatia, odata ce pancreasul a raspuns terapiei ELF si glicemia a fost adusa in parametrii normali. Se continua utilizarea Terapiei-ELF.

Preventia este esentiala !

SPIRIDUSUL-ELF este aparatul care va echilibreaza metabolismul crescandu-va imunitatea dupa lungi perioade de stress; recent s-au inregistrat rezultate foarte bune in cancerul mamar, au disparut nodulii (depistati in faza incipienta), evitandu-se operatia; foarte bun pentru diabet, ajuta pancreasul, pentru prostata eliminand deranjul nocturn cu urinarile mici si repetate; pentru reumatism, dispar durerile; este un foarte bun anti-inflamator, stimuleaza circulatia sanguina, ridica imunitatea corpului, reda echilibru energetic, detalii in cele ce urmeaza si in presa scrisa.1. Pret producator:
I) Spiridus-eX: 430 RON + 45 RON / accesorii = 475 RON
II) Spiridus-DEL: 560 RON + 35RON/accesoriile = 595 RON

Spiridus-DEL este modelul anului 2008;
Avantajele lui:
- foloseste baterie de 9 V (dreptunghiulara)-este mai rezistenta in timp fata de cea mica folosita de modelul negru/eX sau Clasic (23A); si mai mult exista posibilitatea (daca doriti) ca aceasta sa fie schimbata / inlocuita si cu una reincarcabila / acumulator pentru cine are posibilitatea financiara, oportunitate pe care nu o intalnim la primele 2 modele (Clasic si eX) chiar daca am dori si am avea posibilitatea financiar.
- cuprinde 2 aparate Spiridus [ 2in1 ] : modelul Clasic + modelul eX.

Detalii veti primi de la mine si la achizitionarea aparatului; Acesta este livrat impreuna cu un manual de utilizare editat de producator, garantia lui de 2 ani si accesoriile lui oferite doar de mine pentru usurarea aplicarii si utilizarii aparatului;
De la mine veti primi si un Ghid rapid de utilizare realizat de mine din experienta acumulata in dorinta de a va ajuta sa intelegeti mai repede si mai usor modul de aplicare si folosire, bucurandu-va si de asistenta post - vanzare.

Atentie:
Acord asistenta post vanzare doar persoanelor care au cumparat aparatul de la mine; Timpul fiind limitat ma obliga la aceasta regula/conditie. Rog intelegere!

Calitatea serviciului de distributie face diferenta, iar alegerea dvs pentru achizitia aparatului de la mine este cea mai buna decizie daca doriti si asistenta post vanzare.
Au fost numeroase intrebari comune la care eu raspund in acel ghid rapid de utilizare alaturi si de alte recomandari din practica zilnica, iar daca veti mai avea si dvs alte intrebari va stau la dispozitie pentru clarificarea lor, intrucat multumirea dvs va fi si multumirea mea.

Accesoriile:
- 1 sistem de prindere, pentru a nu mai fi tinut cu mana sau obligat sa stati la pat nemiscati ca sa nu cada; cu acest sistem de prindere castigati libertatea de miscare in timpul terapiei ELF, putand sa faceti si altceva in acelas timp (25ron/1sistem)

- 1 Folie cu 5 baterii alkaline sigilate - de rezerva (20 ron/1folie) - pentru modelele Clasic si eX (negru)
- 1 baterie de 9 V - de rezerva - pentru modelul DeL (gri)

2. Modalitati de plata

- Numerar sau Ordin de plata-

3. Garantii: 24 luni ;

4. Livrarea Gratuita:
- pentru Bucuresti la sediul clientului,
- pentru provincie prin Posta Romana

Tel:
0743.14.54.29
0727.80.98.65
031.412.01.97
email. elena.ristache@gmail.com

Produs oferit de firma: Ristache Elena PF
Localitate: Bucuresti , Judetul: BUCURESTI
Telefon: 0314120197  

Contacteaza firma!


*Nume
*Tel
*Email
Subiect: Mesaj:
 
Produs din: Sanatate-Frumusete-Intretinere » Alte produse medicale

   

Logare firme
Email:
Parola:
 
Probleme de logare!
Nu am cont. Creeaza cont nou (inregistrare)
 

 

Avantajele unui cont pe eFirme.ro

  • Propriul website complet si profesional
  • Firme listate nelimitat in oricate domenii
  • Promovare firme - multipla si activa
  • Management tool
  • Email tool - centru de mesaje
  • Help tool - Ghid de utilizare
  • Protectia datelor
Mai multe despre avantajele eFirme
Inscriere firma gratuit


Ultimele produse adaugateWeb Design by SmartLine